JADŁOSPIS

PONIEDZIAŁEK 21.10.2019

ZUPA JARZYNOWA – 300ml.

MAKARON KOKARDY Z TRUSKAWKAMI I POLEWA JOGURTOWĄ – 200g.

HERBATA MIĘTOWA – 200ml.

ALERGENY*seler,laktoza,gluten

 

WTOREK 22.10.2019

ZUPA OGÓRKOWA – 300ml.

RYŻ – 180g.

KURCZAK PO CHIŃSKU Z WARZYWAMI- 200g.

KOMPOT Z JABŁEK -200ml.

ALERGENY*seler,laktoza,gluten

 

ŚRODA 23.10.2019

ZUPA KREM Z DYNI – 300ml.

KROKIETY Z SZYNKĄ I SEREM – 200G.

KASZKA MANNA Z SOKIEM MALINOWYM -150g.

KOMPOT ŚLIWKOWY – 200ml.

ALERGENY*seler,laktoza,gluten

 

CZWARTEK 24.10.2019

ZUPA KOPERKOWA Z RYŻEM – 300ml.

ZIEMNIAKI – 180g.

STROGONOV -180g.

SAŁATA LODOWA Z SOSEM WINEGRET – 100g.

NAPÓJ ANANASOWY – 200ml.

ALERGENY*seler,gluten ,laktoza

 

PIĄTEK 25.10.2019

ZUPA  FASOLOWA – 300ml.

ZIEMNIAKI -180g.

JAJKO W SOSIE MUSZTARDOWYM

SAŁATKA Z BURAKÓW – 100g.

KOMPOT OWOCOWY – 200ml.

ALERGENY*seler,gluten,laktoza,jaja

Jadłospis może ulec zmianie ze względu na czynniki zewnętrzne np. niedostępność danego towaru.

 

 

INFORMACJA DOTYCZĄCA ZAPISYWANIA NA OBIADY

Deklaracje należy złożyć w dn. 2 lub 3 września 2019r. w sekretariacie szkoły.
Wpłaty na konto od 2 do 4 września 2019r. wyłącznie po złożeniu deklaracji zapisu.

Na deklaracji należy dwukrotnie złożyć czytelny podpis (imię i nazwisko):
1) zgłaszając dziecko na obiady (wypełniając wpisujemy tylko pełne miesiące),

2) kwitując odbiór Regulaminu i harmonogramu wpłat.

Deklaracje opatrzone wyłącznie parafką oraz takie, które nie będą miały podpisu

przy pokwitowaniu odbioru Regulaminu, nie będą honorowane.

 

Każdy przelew z tytułu płatności za obiady musi być poprzedzony złożeniem deklaracji !!!

Nie ma możliwości zapłaty „z góry” za okres dłuższy, niż miesiąc !!!

 

Koszt za miesiąc wrzesień 2019– 68,40 zł

Wpłat należy dokonywać na rachunek bankowy o nr: 69 1440 1026 0000 0000 1253 2927

 

REGULAMIN KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ

W SZKOLE PODSTAWOWEJ NR 17 W GDYNI

HARMONOGRAM WPŁAT ZA OBIADY