WPŁATY ZA OBIADY REALIZUJEMY PRZELEWEM TRADYCYJNYM, NIE MA MOŻLIWOŚCI DOKONYWANIA WPŁAT POPRZEZ SYSTEM „E-STOŁÓWKA „
OD 1 MARCA 2024 ROKU, ZA POMOCĄ APLIKACJI „E-STOŁÓWKA” PROSZĘ SAMODZIELNIE ZAZNACZAĆ ODWOŁANIA OBIADÓW. ODWOŁANIA W SYSTEMIE BĘDĄ MOŻLIWE DO GODZINY 23.59, W DNIU POPRZEDZAJĄCYM NIEOBECNOŚĆ.W PRZYPADKU GDY JEDNAK DZIECKO BĘDZIE OBECNE, MOŻNA COFNĄĆ ODPIS.
SYSTEM „E- STOŁÓWKA” UMOŻLIWI PAŃSTWU WGLĄD DO NALEŻNOŚCI ZA KAŻDY MIESIĄC, WYSOKOŚĆ KWOTY ODPISU ORAZ EWENTUALNYCH NADPŁAT I NIEDOPŁAT. NA BIEŻĄCO W KAŻDYM MIESIĄCU BĘDZIE WIDOCZNE SALDO NA KONCIE PAŃSTWA DZIECKA , NA TEJ PODSTAWIE BĘDĄ PAŃSTWO DOKONYWALI ODLICZEŃ PRZY PŁATNOŚCI ZA OBIADY W KOLEJNYM MIESIĄCU.
PRZYPOMINAM, ŻE RODZICE ZGŁASZAJĄ WYJŚCIA JEDNODNIOWE, WYCIECZKI POWYŻEJ JEDNEGO DNIA ODPISUJEMY Z AUTOMATU.NIEODLICZONE ODPISY FIGURUJĄ JAKO NADPŁATA DO ZWROTU W CZERWCU LUB W PRZYPADKU WRZEŚNIA – GRUDNIA, NA KONIEC ROKU KALENDARZOWEGO.
WPŁATY MOŻEMY PRZYJMOWAĆ TYLKO DO KOŃCA MIESIĄCA POPRZEDZAJĄCEGO MIESIĄC ŻYWIENIOWY !!! ( WYJĄTEK STANOWI STYCZEŃ I WRZESIEŃ, W TYCH MIESIĄCACH WPŁATY UISZCZAMY NA POCZĄTKU MIESIĄCA. )
PRZELEW NA RACHUNEK BANKOWY
nr konta: 69 1440 1026 0000 0000 1253 2927
( w tytule koniecznie podajemy: imię i nazwisko dziecka, aktualna klasa )
Odpisy zgłaszane w dniu wystąpienia nieobecności, nie będą honorowane. Zgłoszone odwołania będą rozliczane przy kolejnej płatności. NIE WOLNO ROBIĆ ODPISÓW BIEŻĄCYCH ( czyli tzw. odpisów ” z góry” ).Rezygnację z żywienia w następnym miesiącu należy zgłosić do intendenta najpóźniej do ostatniego dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc, którego rezygnacja dotyczy .W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły lub bezpośrednio do intendentki na e-mail: e.buliczak@sp17.eu, sekretariat@sp17.edu.gdynia.pl, sekretariat@sp17.eu, tel. 58 620 89 78, 505 276 031
HARMONOGRAM WYDAWANIA OBIADÓW w roku szkolnym 2023/24 – ZOBACZ TUTAJ
Informujemy, że harmonogram wydawania obiadów, może ulec jeszcze zmianie.
Kapuśniak z młodej kapusty. Pierś z kurczaka po tajsku. Kompot wieloowocowy.Krupnik. Tagliatelle ze szpinakiem i fetą. Napój mięta z cytryną.Pomidorowa z ryżem. De volaille z ziemniakami. Sałata w jogurcie greckim. Lemoniada.Zupa ogórkowa. Spaghetti bolognese. Kompot truskawkowy.Żurek. Pierś z indyka w sosie żurawinowym z rozmarynem. Ziemniaki puree. Surówka z czerwonej kapusty i jabłka. Herbata rumiankowa.Zupa po królewsku. Karkówka w sosie własnym. Kasza gryczana. Surówka z buraczków. Kompot ze śliwek.Zupa węgierska. Naleśniki z dżemem morelowym. Jogurt pitny owocowy. Herbata miętowa.Zupa z czerwonej soczewicy. Ryż z jabłkami, cynamonem i polewą waniliową. Herbata miętowa.Rosół z makaronem. Udziec z kurczaka pieczony. Ziemniaki. Mizeria. Kompot z owoców mieszanych.Zupa pieczarkowa. Łazanki z kapustą i kiełbasą. Napój jabłko-mięta.Zupa krem z cukinii i pora z pestkami słonecznika. Ryż basmati. Pulpet drobiowy w sosie koperkowym. Marchewka z groszkiem. Herbata malinowa z cytryną.Zupa neapolitańska. Łosoś pieczony. Ziemniaki puree. Kapusta pekińska z pomidorkami koktajlowymi w sosie vinaigrette. Napój jabłko, gruszka rabarbar.Zupa koperkowa. Pierogi twarogowo-ziemniaczane z cebulką i boczkiem. Surówka z białej kapusty i marchewki. Herbata rumiankowa.Barszcz czerwony. Kotlet z piersi kurczaka. Ziemniaki. Fasolka szparagowa. Kompot ze śliwek, gruszek i jabłek.Zupa z dyni i batatów. Zapiekanka meksykańska z kiełbaską i serem.. Herbata malinowaGrochówka. Schab ze śliwką duszony w sosie. Kasza pęczak. Bukiet warzyw. Woda z miętą i cytryną.Szczawiowa z jajkiem. Makaron z polewą truskawkową. Napój z owoców cytrusowych.Zupa krem z warzyw. Krokiety z szynką i serem. Ogórek kiszony. Kompot z owoców mieszanych.Pomidorowa z makaronem. Gulasz z szynki wieprzowej. Ziemniaki. Surówka marchewkowo-porowa. Napój jabłko-mięta.Zupa fasolowa. Leczo warzywne z brązowym ryżem. Kompot ze śliwek, jabłek i gruszek.Zupa ogórkowa. Zrazy wieprzowe z kluskami śląskimi. Modra kapusta. Lemoniada.Zupa marchewkowa. Pulpet z mielonego dorsza w sosie pomidorowym. Ziemniaki puree. Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka. Soczek multivitamina.Rosół. Gołąbki w sosie. Ziemniaki. Herbata miętowa.Żurek. Bitki wołowe z kaszą gryczaną. Surówka z kiszonego ogórka i papryki z cebulką. Kompot ze śliwek.Barszcz ukraiński. Makaron razowy. Indyk z brokułami i suszonymi pomidorami w sosie serowym. Sok tłoczony pomarańczowo-jabłkowy.Kalafiorowa. Kotlet schabowy z ziemniakami puree. Kapusta duszona ze śliwką. Herbata rumiankowa.Krupnik. Placuszki z jabłkami i bananami. Herbata owoce leśne.Koperkowa z ryżem. Tagliatelle carbonara. Kompot jabłkowy.Zupa jarzynowa. Karkówka w sosie z morelami. Ziemniaki. Sałata lodowa z pomidorkami , ogórkiem, rzodkiewką, rukolą, młodym szpinakiem z dressingiem balsamicznym. Napój malina z cytryną.Zupa krem z pieczonej papryki. Fasolka po bretońsku z bagietką. Herbata rumiankowa.Kapuśniak. Warzywa pieczone w ziołach z dipem czosnkowym. Stripsy z kurczaka. Herbata owoce leśne.Krem z dyni. Pierogi serowo jagodowe z polewą waniliową. Herbata miętowa.Zupa po królewsku. Spaghetti bolognese. Herbata rumiankowa.Pieczarkowa z makaronem. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z jaśminowym ryżem. Lemoniada.Zupa krem cukiniowo-porowy. Ziemniaki puree. Indyk saute. Sok jabłkowy.Pomidorowa z makaronem. Kasza bulgur. Strogonow. Kompot ze śliwekZupa z ciecierzycy. Ryż z jabłkami i polewą waniliową. Herbata miętowaKrupnik. Zapiekanka mięsno-warzywna z serem. Sok jabłkowy.Rosół z makaronem. Pieczone podudzie z kurczaka. Ziemniaki puree. Surówka colesław. Napój wiśniowy.Barszcz biały. Pizzerina pepperoni. Woda z cytryną i miętą.Zupa ogórkowa. Naleśniki z dżemem truskawkowym. Herbata malinowa.Kalafiorowa. Devolaille z ziemniakami i sałatą masłową w jogurcie greckim. Kompot śliwkowy.Zupa meksykańska. Makaron farfalle z twarogiem i śmietaną. Lemoniada z pomarańczy, cytryny, grejpfruta. BananKoperkowa z ryżem. Kotlet mielony z ziemniakami. Buraczki. Herbata rumiankowa.Kapuśniak. Pierś z indyka w sosie potrawkowym. Ryż basmati. Marchewka z groszkiem. Kompot wieloowocowy.Szczawiowa z ryżem. Łosoś pieczony w ziołach. Kapusta pekińska z ogórkiem i pomidorkami w sosie vinaigrette. Herbata miętowa.Krupnik. Gołąbki z ziemniakami. Kompot jabłkowy.Brokułowa. Kurczak po tajsku z brązowym ryżem. Sok pomarańczowy.Zupa marchewkowa. Karkówka w sosie własnym z kaszą gryczaną. Surówka z czerwonej kapusty i jabłka. Herbata rumiankowa.Dyniowa. Filet z piersi kurczaka panierowany. Ziemniaki. Mizeria. Kompot wieloowocowy.Pomidorowa z ryżem. Makaron ze szpinakiem i fetą. Kompot jabłkowyZupa z czerwonej soczewicy. Kopytka z masełkiem. Napój wiśniowy.Kalafiorowa. Kotlet schabowy z ziemniakami puree i kiszonym ogórkiem. Herbata rumiankowa.Żurek. Makaron z sosem truskawkowym. Kompot śliwkowy.Zupa z fasolki szparagowej. Pulpet drobiowy w sosie koperkowym z ryżem. Marchewka po parysku.Barszcz czerwony. Filet z dorsza panierowany z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka. Herbata miętowa.Rosół z makaronem. Ratatouille z ryżem. LemoniadaZupa ogórkowa. Ziemniaki. Kotlet pożarski z surówką z marchewki i pora. Kompot jabłkowy.Zupa pieczarkowa. Łazanki z kapustą i kiełbasą. Sok pomarańczowy.Barszcz ukraiński. Pierogi twarogowo-ziemniaczane z cebulką, Surówka z kapusty, marchewki i kukurydzy. Herbata malinowa.Krupnik, Spaghetti bolognese. Sok jabłkowy..Zupa krem z białych warzyw z kaszą jaglaną i gruszką. Gulasz z makaronem razowym i zielonym groszkiem, Napój miętowo-cytrynowy.Koperkowa z ryżem. Warzywa pieczone w ziołach. Kąski drobiowe w panierce z dodatkiem sosu tysiąca wysp . Sok pomarańczowy.Fasolowa. Placuszki z cukinii z tzatzikami. Herbata rumiankowa.Zupa jarzynowa. Pierogi z mięsem. Surówka z kapusty kiszonej, marchewki i jabłka. Napój malinowy.Krem z dyni z pestkami słonecznika. Indyk w sosie potrawkowym z ryżem. Bukiet warzyw.Rosół z makaronem. Pulpet w sosie paprykowym z ziemniakami i surówką colesław. Sok pomarańczowy.Zupa ogórkowa. Fasolka po bretońsku z bagietką. Kompot wieloowocowy. Mandarynki.Pomidorowa z makaronem. Ryż z jabłkami i polewą śmietanowo-jogurtową. Herbata miętowa.Krupnik. Makaron z sosem bolońskim. Kompot śliwkowyZupa marchewkowa. Karkówka w sosie własnym z ziemniakami puree. Surówka z kapusty czerwonej i jabłka. Napój wiśniowy.Zupa porowo-serowa krem. Leczo z kurczakiem i ryżem. Sok jabłkowy.Barszcz czerwony. Łazanki z kapustą, kiełbaską i boczkiem. Herbata borówkowa. Mandarynki.Pomidorowa z makaronem. Pierś z kurczaka saute w białym sosie. Ryż. Marchewka duszona z masełkiem.Krupnik. Kotlet mielony z puree ziemniaczanym i buraczkami. Napój wiśniowy.Ogórkowa. Makaron z sosem truskawkowym. Herbata malinowa.Krem z warzyw. Tagliatelle carbonara. Herbata malinowaZupa ziemniaczana na wędzonce z kiełbaską. Bitki wołowe z kaszą gryczaną i surówką z ogórka i papryki. LemoniadaŻurek. Pulpet drobiowy z ryżem. Surówka z marchewki, selera i ananasa. Woda z cytryną i miętą.Kapuśniak. Zapiekanka meksykańska. Napój malinowo-ananasowy.Rosół. Pierogi serowo-jagodowe z polewą śmietanową. Herbata miętowa.Brokułowa. Spaghetti bolognese. Kompot wieloowocowy.Koperkowa. Pieczone podudzie z kurczaka. Ziemniaki z mizerią. Napój wiśniowy.Grochówka. Placki z bananami i jabłkami. Herbata miętowa.Krem z dyni. Gulasz z szynki wp. z kaszą i warzywami. Kompot śliwkowy.Kalafiorowa. Kotlet z dorsza z ziemniakami puree. Surówka z kapusty kiszonej, marchewki i jabłka. RumiankowaKrem z cukinii i pora. Makaron farfalle z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami. Sok „zimowe jabłko”Ogórkowa. Kotlet schabowy, ziemniaki puree, surówka meksykańska. Sok pomarańczowy.Zupa gulaszowa. Kaszka manna z musem z malin. Woda z cytryną i miętą. Jabłko.Pieczarkowa. Fasolka po bretońsku. Bułka grahamka. Herbata rumiankowa.Zupa z kapustą pekińską , pomidorami, fasolką i kukurydzą. Kotlet jajeczny z ziemniakami puree i bukietem warzyw.Pomidorowa z makaronem. Devolaille z ziemniakami puree i fasolką szparagową. Kompot wieloowocowy.Krem z dyni ze słonecznikiem. Pieczeń wieprzowa z kaszą gryczaną. Surówka colesław. Napój malinowy.Zupa jarzynowa. Łazanki z kapustą, kiełbaską i boczkiem. Sok pomarańczowy.Żurek. Pulpet drobiowy w sosie koperkowym z ryżem basmati oraz surówką marchewkowo-selerową z ananasem. Kompot jabłkowy.Krem z zielonego groszku. Filet z dorsza panierowany. Ziemniaki puree. Kapusta pekińska z pomidorkami w sosie vinaigrette. Herbata miętowa.Zupa ogórkowa. Kotlet pożarski z ziemniakami puree. Surówka z czerwonej kapusty i jabłka. Woda z cytrynąZupa z czerwonej soczewicy. Gulasz z szynki wieprzowej z groszkiem. Kasza bulgur. Herbata miętowa.Koperkowa z ryżem. Gyros z dipem czosnkowym, pieczonymi ziemniaczkami i surówką z sałaty lodowej, ogórka, rzodkiewki, pomidorków i rukoli. Kompot truskawkowy.Barszcz ukraiński. Ryż z jabłkami i polewą waniliową. Sok z grejpfruta, pomarańczy i cytryny.Grochówka. Kaszka manna z musem z truskawek. LemoniadaKrem z papryki. Indyk w sosie potrawkowym z ryżem. Herbata z owoców leśnych.Pomidorowa z makaronem. Kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą duszoną ze śliwką. Kompot gruszkowo-jabłkowy.Szczawiowa z ryżem. Pierogi serowo-malinowe z polewą waniliową. Herbata miętowa.Krupnik. Tagliatelle ze szpinakiem. Kompot z owoców mieszanych.Kalafiorowa. Kotlet mielony z ziemniakami puree. Surówka z kiszonego ogórka, papryki i szczypiorku. Napój wiśniowy.Zupa marchewkowa. Kurczak po tajsku z ryżem Herbata z owoców leśnych.Zupa krem z cukinii i pora. Bitki schabowe w sosie pieczarkowym z kaszą i buraczkami. Kompot jabłkowyKapuśniak. Filet z łososia pieczony z ziemniakami puree i mizerią. Herbata miętowa.Pomidorowa z ryżem. Pierogi z mięsem okraszone cebulką. Surówka z czerwonej kapusty. Kompot wieloowocowy.Rosół z makaronem. Udziec z kurczaka pieczony. Ziemniaki. Surówka z sałaty lodowej, ogórka i rzodkiewki w jogurcie greckim. Sok pomarańczowy.Zupa ziemniaczana z kiełbasą. Strogonow z kaszą jęczmienną. Kompot gruszkowo-jabłkowy.Zupa jarzynowa. Placki z jabłkami. Jogurt wieloowocowy. Herbata miętowa.Zupa brokułowa. Makaron z sosem truskawkowym. Krem z zielonych warzyw. Pulpet w sosie pomidorowym z ziemniakami. Surówka z pora i jabłka. Woda z cytryną i miętą.Żurek. Leczo z kurczakiem i kaszą bulgur. Herbata z owoców leśnych.Krem z białych warzyw z gruszką i olejem z pestek dyni. Fasolka po bretońsku z bułką grahamką.. Kompot śliwkowy.Barszcz czerwony. Filet z dorsza smażony z ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej, marchewki i jabłka. Herbata miętowa.Pieczarkowa z makaronem. Bitki wołowe w sosie z kaszą gryczaną i surówką meksykańską. Sok pomarańczowy.Grochówka. Kotlet z piersi kurczaka z ziemniakami puree i ogórkiem kiszonym. Napój wiśniowy.Krupnik. Tagliatelle z mieloną łopatką i szpinakiem w sosie serowo-ziołowym. Herbata owocowa.Rosół z makaronem. Karkówka w sosie własnym z kaszą pęczak. Surówka marchewkowo-porowa. Kompot jabłkowy.Zupa brokułowa. Gyros z udźca drobiowego z pieczonymi warzywami z dipem tysiąca wysp. Kompot śliwkowy.Krem z dyni i batatów. Rolada wieprzowo-wołowa z kluskami śląskimi. Modra kapusta. Herbata miętowa.Barszcz ukraiński. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z makaronem ryżowym. Sok pomarańczowo-cytrynowy.Zupa jarzynowa. Łosoś pieczony z sosem cytrynowym. Ryż czarny. Sałata lodowa z ogórkiem, rzodkiewką, selerem naciowym i młodym szpinakiem w vinaigrette. Napój jabłko-wiśnia.Zupa kalafiorowa. Schab duszony ze śliwką z kaszą jęczmienną. Surówka colesław. Napój wiśniowo-malinowy.Rosół z makaronem. Fasolka po bretońsku. Bułka kajzerka. Banan. Herbata miętowa.Pieczarkowa. Kotlet mielony z ziemniakami puree. Buraczki. Woda z cytryną i pomarańczą.Zupa ogórkowa. Leniwe z masełkiem i bułka tartą. Mus owocowy. Herbata rumiankowa.Barszcz czerwony. Filet z dorsza smażony z ziemniakami puree. Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka. Herbata owocowa.Rosół z makaronem. Gołąbki w sosie z ziemniakami. Napój jabłko-wiśnia..Kapuśniak. Udziec z kurczaka pieczony. Ziemniaki puree. Fasolka szparagowa. Napój malina z cytryną.Krem z marchewki z pestkami słonecznika. Łazanki. Herbata rumiankowa. Arbuz.Pieczarkowa z makaronem. Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym z kaszą bulgur. Surówka z kapusty pekińskiej, ogórka i pomidorków w sosie vinaigrette. Kompot jabłkowo-truskawkowy.Zupa jarzynowa. Pierś z kurczaka panierowana. Ziemniaki puree. Mizeria. Lemoniada. Truskawki na deserPomidorowa z ryżem. Gulasz z szynki wp. Kopytka szpinakowe. Buraczki. Kompot wieloowocowy.Kalafiorowa. Kotlet mielony z ziemniakami puree. Surówka meksykańska. Napój wiśniowy.Żurek na białej kiełbasie. Kurczak po tajsku z makaronem ryżowym. Woda z cytryną i miętą.Krem z warzyw. Bitki wołowe w sosie własnym. Kasza gryczana. Ogórek małosolny. Kompot śliwkowy.Zupa minestrone. Filet z dorsza smażony z ziemniakami. Surówka z kapusty kiszonej, marchewki i jabłka. Herbata rumiankowa.Krupnik. Devolaille z młodymi ziemniakami. Surówka z selera, marchewki i jabłka. Sok mandarynkowy.Gulaszowa. Kaszka manna z musem z malin. Woda z cytryną i miętą.Rosół. Gyros drobiowy z pieczonymi ziemniakami i dip-em tysiąca wysp. Kompot jabłkowy.Kapuśniak. Indyk w sosie potrawkowym z ryżem. Koktajl truskawkowo-bananowy.Barszcz czerwony. Łosoś pieczony z ziemniakami i zielonym ogórkiem. Woda mineralna.Ogórkowa. Pulpety w sosie koperkowym z ziemniakami. Marchewka z groszkiem. Herbata rumiankowa.Zupa meksykańska. Tagliatelle ze szpinakiem i fetą. Koktajl malinowy.Koperkowa. Spaghetti bolognese. Kompot wieloowocowy.Krem z zielonych warzyw. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem. Kubuś water plus niespodzianka.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności